6 Mayıs 2009 Çarşamba

attık gobecikleri



bu ipte gormus oldugunuz cambaz, dun aksam bize muthis heyecanli dakikalar yasattı. Kendisi 45 yıldır cambazlık yapıyormus ve bu meslegin son temsilcisiymis. Ogrencisi de yokmus.
"Bu meslek ben oldugumde tarih olacak" dedi.
Garip oluyor insan..



Dun aksamki aktivite her yıl oldugu gibi cok eglenceliydi. tuvalet ve icki sırası sorunsali devasa boyuttaydı. Birisiyle bulusmak ise nerdeyse imkansizdi.
Soyle ki: "tam olarak burada bulusuruz" diye yanyanayken sozlestigim arkadasimla bile bir daha o noktada bulusmamiz 20 dk surdu :) o da bizim kabiliyetimiz diyelim

Biz gecen yıl oldugu gibi Fasıl cadirinda en ondeydik :) edirneden ardahana cesitli yorelerimizin danslarini kendimizce yorumladik.. bir ara tek basıma sahneye cikardilar beni, acayip danslar yaptim ehehe.. binlerce dansoz var, biri de benim artık.

Bi de herkesin elinde nikon, canon son model fotograf makineleri anasini satiym. birisi bisey cekiyor, 5 tane daha objektif hemen yaninda bitiveriyor.. hayır insani fotograftan da fotograf makinelerinden de sogutuyorlar bu geyik insanciklar.
Biz de kendimizce korsan bir aktivite planladik. butun kadrajlara sebekce girelim ve tum fotograf kurslarinin birbirine yolladigi o geyik yahoo gruplarina bugun dusecek hidrellez fotolari uzerinden cikartma yapalim dedik. ama olmadi elbet, bıraktık ucunu :) bu "fu for fundetta" yaklasimini baska bir aktiviteye sakliyoruz artık.

keyfim yerinde olsa daha guzel olurdu..
ama bu kadari bile kafi.
seneye daha da guzel olsun..
amin.
f.

3 yorum:

Travis and Tyler Durden dedi ki...

rica ederiz ne demek ehehe

fundamental dedi ki...

:))

bahadir dedi ki...

bi gidemedik...