21 Mart 2009 Cumartesi

cunku hayat insafsiz!

dun aksam santralistanbul'da uncharted- sinirsiz diye bir sergiye gittik. gercekten ortam surreeldi. bi tane kizcagizimiz yari-bjork modunda sarkilar soyluyordu.
duvara yansiyan baloncuklara golgemizle vurunca ses cikiyordu falan. bilmem anlatabildim mi ne kadar surreel bi ortam vardi. serginin konusu linkte, anlarsaniz bana da anlatin :)

ordan tamiraneye ugradik, zero 7 caliyormus ama cikmalarini bekleyemeden eve donduk. biz ordayken calan dj chicago'dan street player'i caldi. Bugunku nostalji kosemizde bu sarkiyi aniyoruz, pek guzel. cok dusuk kaliteli bir kaydi icin buraya bi tik

bugun aksamustu spor salonunda hocamla bulusmam vardi. ilk kez gittim, cok artis mekanmis. hocamin k0llarindaki kaslar benim kafam kadardi :) yine bu blogda "su zenginler de isini biliyor" dedirten goruntuler gordum. sauna, hamam, havuz, spa ne ararsan var.(tabi cogu exstra ucretli) basta bi spor yapcam diye kasarim tahminen ama beni taniyanlar buraya yaptigim yatirimin olu oldugu konusunda hemfikir.

efendim biyolojik yasimi acikliyorum: 25mis!!
'walla olmaz, yanlis hatan var hocam' dedim. 'ben 10 senedir gunde yarim paket sigara icerim, haftada 3 gun ortalama alkol alirim, hayatimda spor yapmadim' falan. yok walla turrp gibiymisim. yag oranim, nabzim tansiyonum falan hepsi normalmis. hatta nabzim sporcu nabzi gibiymis, artik ne demekse..
ozetle adam ayakustu beni gazladi biz de yedik :) duyduklarim dogruysa pek sevincliyim demektir!

FOMA'nin albumunu merak ediyorum. ilk firsatta dinleyecegim de sirkette unutmusum. myspace'den idare ediyoruz.

Apocalyptica ile birlikte caldiklari bir sarki varmis. Apocalyptica nicedir beni pek acmaz ama merak da ettik tabi.--- edit: super olmus bu sarki!

Esas klip sarkilari Insafsiz bomba ve de zimba gibi. burdan yakin klips icin

oldu o zaman,
.
funda




ps: 'kopru' sarkisinin introsundaki flut super:)
bir de 'hayir diyemedim'

2 yorum:

cız-bız-liz dedi ki...

"tamirhane" diil mi ki oranın adı?
yoksa orda bi de "talimhane" die bi yer mi var?

fundamental dedi ki...

evet yanlis yasmisim pardon
duyarli okuyucumuza tskl.
hatta en dogrusu 'tamirane'