15 Temmuz 2008 Salı

nefis bir blog oldu + massive attack

bloglara ayilan bayilan arkadaslarim sardi etrafimi..

blogun krali oyle olur, yok efendim bloga kendi adim mi verilirmis, yok efendim millet neler yazarmis, o kadar hit bu kadar impression fln.. bu kaygilara henuz bulasmadan tereyagindan kil ceker gibi kendi ozgun blogumu olusturdum + gururluyum.

Yazilarini sıkı takip ettiginiz hayat kackini isimli arkadasimiz benim bir numaralı kankam olur. Kendisinin detayli anlattigi uzere haftasonumuz nefise karatay gecti.
ozetle eglenmekten yorulduk..hic bitmesin istedik.. zamani saate sorarsak, guzel haftasonumuz bitti gitti..

haftasonumuzun finalini taclandiran Massive Attack konserine deyinmeden gecemeyecegim. Bu sene gittigim en kalabalik konser olmasının otesinde massive attack’in kendi fiziksel goruntusunu 2. plana itip, sahne arkasinda digital platforma yansittiklari mesajları on plana cikarmalari kral hareketti.. (bkz soldaki foto)

yani konsere gittik de adamlarin yuzunu gorebildik mi hayir, zerre goremedik, yanlarda dev ekranlar bile yoktu. Ama tum sahnenin arkasini kaplayan mesajlari takip etmek, adamlar ne giymis saci basi nasilmis gibi magazin icerikli bir seyleri takip etmekten bin kat iyiydi..

muzik dopdoluydu.. bi ara bu gercek olamaz, playback mi yapiyor ulen bunnar dedimse de ufak tefek nuanslari yakalayabilme basarisi gostererek playback yapmadiklarina kendimi ikna etmis oldum.

Konser budur
Organisyon bu kadar kalabalik beklemiyomus eminim, biralar tuvaletler falan 5 sene onceki rockncoke gibi eziyetti. Ama olsundu...

Saygilarr..

1 yorum:

özlem hanım dedi ki...

kimmiş o yazılarımı sıkı takip edenler yahu:) yolla bakiimm.. iki hit görelim blogumuzda