2 Aralık 2009 Çarşamba

bayram seyran

bu bayramda umdugumu bulamadim..

kotu de gecmedi ama ortalama diyelim..

aile ici saglik problemleri yasadik.. annemin karacigeri error verdi, sokak sokak enginar suyu aradim. evet: enginar suyu diye bisey varmis bu hayatta...

onun haricinde kendi capimda eve kapanip film izleme modum devam ediyor..
bi de sanki okuyabilecekmisim gibi hayvan gibi kalin sinema kitaplari aldim.. iste kendi kendime takiliyorum..

gecen hafta kapilardan birinin camini boyadim. pek guzel olmadi sanirim ...

arife gunu yarim gun calistik, ogleden sonra burcu hanim beni Claudia Cardinelle ve Ismail Hacioglu'nun basrollerini paylastigi bir filmin cekimlerine goturdu.. Kartal'da nefis bir ev bulmuslar, italyan havasi vermisler.. burcu hanimlar set fotografcisi olaraktan gidip ekibin calisirken fotolarini cekiyordu. ben de onun asistani ilan ettim kendimi, cep telefonumdan burcunun fotolarini cektim... evet onemli bir is yaptim. ben cekmesem set fotografcisinin sette calisirken fotograflari cekilmeyecekti!!

Claudia Cardinelle cok onemli birisiymis, yani bizim annelerimiz-babalarimiz icin.. Ankara'dan falan hayranlari gelmisti o gun, kapaginda Claudia hanimin nefis pozlarinin oldugu ben diyim 30, siz deyin 40 senelik Ses mecmualarini getirmis imzalatiyorlardi wallahi.

en guzel aktivitemiz pazar aksami Babylon'da izledigimiz Woven Hand konseriydi.. kopuk bi abimiz vardi sahnede.. sarki aralarinda yanaklarini- kendini tokatliyordu paso..
kendini tokatlamadigi anlarda da mikrofonu yumrukluyordu..
baya guzeldi kafasi..
davulcudan cok etkilendik bi de.

oncesinde benim evde ufak bi toplasma, drink alma aktivitesi yaptik.. bu faaliyete viski getirenler oldu, e biz de ictik tabi.. konserde algilarimizin kapilari acikti kisacasi. sonrasinda ben de taximde naralar atmak suretiyle eve biraz zor dondum.. kafasini utuledigimiz sevdigimiz insanlardan ozur dilemeyi borc biliriz..

bugun sirkette 10 kadin ve 1 erkekten harac kesmek suretiyle 80 tl topladim.. ve bu parayi dunyanin en komik sitesine yatirdik: astrolojist.com.. evet yanlis duymadiniz. yillik uyelik aldik.. neden yaptik, ben nasil bulastim, parayi veren 1 erkek kimdi... bu detaylara girmeyecegim :)

kisaca boyleyken boyle

sakin sakin
yavas yavas
adim adim...

fund

1 yorum:

abdullah alkan dedi ki...

bak ii böyle..