25 Eylül 2008 Perşembe

R2-D2

"yeni baslayanlar icin starwarz" filmleri evimizde gosterime girmistir..

hayal meyal hatirladigim ve de zamanında cok da yakalayamadıgım malum saheserleri vizyona girme kronolojisiyle izlemeye basladikkk..
ev yapimi yagli tuzlu popcorn, kolazero, sans fistigi ve her efekte sicrayan kedomuz pampiş hanım eşliginde evde starwarz izliyoruz.. pek mesuduz..
harrison ford'un oyunculugu ise izlemeye deger, yani sahanin eski programlarındaki canlandirmalardaki kalitede degerli bir oyunculuk :) abartili tepkiler, el kol hareketleri fln neyse :) bi de harrison fordun co-pilotu peluş yaratiga hastayim ehehe harbi ne işe yaradigi henuz belli degil, "aaghh uuu muoaa" fln diye esek gibi anirarak bize biseyler anlatmaya calisiyo ama yani ne bileyim, renk olsun diye koymuslar heralde filme.. belki de ilerde cok muhim işler basarirr su an bilemiyoruss
2. filmdeyiz, efenim ben kendimi hemen artuditu (R2-D2) ilan ettim bile ehehe. karakterimle ortusuyor wallai billai..

kutsal bilgi kaynagimiz eksisozlukte bir yazarimiz ne demis bakiniz R2-D2 hakkında;

"star wars serisinin olmazsa olmazı ve tüm denklemlerinin değişmezi. eğer o olmasaydı ne imparatorluk yükselirdi ne de yenilebilirdi. kısaca galaktik evrenin gandalf ı dır kendisi. ek olarak starwars serisi oyuncaklarda en çok tutulan şahısdır"-- helal olsun!

heyecanimi mazur gorun, ama heyecanliyim walla yapicak bisey yok,
bakiniz R2-D2 gibi konusmak istiyosaniz asagidaki linke tiklayip bu dili cozebilirsiniz..


ehehe
sagicakla efenim..
aksam 3. filmden devam, arzu ederseniz buyrun beklerizz

Hiç yorum yok: