16 Temmuz 2009 Perşembe

rockncoke coskusu

roknkok coskusu tum yurdu sardi sayin seyirciler
biz de bu cosku baslamadan once fesivallerin aranan yuzu sayin fundakayar'in kendisiyle yaptigi roportaji yine kendi blogunda yayinlamaktan gurur duyuyoruz

-oncelikle meraba, hosgeldiniz
--merabaa canim

-sizin pek cok koncertoya gittiginizi bu blogdan takip ediyoruz, bu festivalde heyecanla beklediginiz kimler var?
--walla prodigy icin cok heyecanliyiz, olmeden once gormemiz gereken 50 konserden biriymis, bugun bi tv kanalinda soyluyorlardi.. diger 49 konseri olmeden once gorebildik mi bilemiyoruz..
ayrica alternatif sahnede yer alacak dost dial'lerin de boyle buyuk bi organizasyonda ne gibi surprizler hazirladiklarini merak ediyoruz

-onceki rockncokelara kiyasla bu sene nasil gecer?
--onceki yillarda cok onemli isimler sahne aldilar; cure olsun, manic street olsun, bu sene bakalim... istanbul halki da hafiften bu festival konser meselesine doymaya basladi... eskiden daha buyuk bi heyecanla konserlere gidiliyodu. nerde o eski radarlar, h2000ler, o eski coskular... yani bu sene de guzel ve yorucu gecer, ama muzik seyircisini tatmin etmek bence zorlasti.. bi yandan da herkes festivalci oldu, bi kesimin de muzikal tatmin gibi bi derdi yok, takilmaya geliyo zaten, onlar icin zaten guzel gecer..

-biletler pahali mi?
-- evet her zaman, buyuk sirketler guclu ekonomilere sahip.. sirketler versin parasini vatandas eglensin

-festival alaninda bizi neler bekliyor?
-- oncelikle muzik ve eglenceyle kucaklasacagimiz ortamlar bizi bekliyor. yine uzun kuyruklar kisirdongusunu yasamamayi umuyoruz. kart, bira, tuvalet dongusunde bir yasam istemiyoruz.. bakalim, gorecegiz..

-peki cok tesekkur ederiz
--rica ederim, her zaman.

Hiç yorum yok: